top of page

ons 29 maj

|

Cecil Coworking

Exklusiv föreläsning med Jan Carlzon

Ta plats runt bordet med en av Sveriges mest betydelsefulla ledare som har inspirerat och format svenskt ledarskap!

Exklusiv föreläsning med Jan Carlzon
Exklusiv föreläsning med Jan Carlzon

Tid och plats

29 maj 2024 11:00 – 15:00

Cecil Coworking, Norrlandsgatan 10, 111 43 Stockholm, Sverige

Gäster

Om programmet

En exklusiv föreläsning med den legendariska företagsledaren "SAS-Janne", Jan Carlzon!

Genom sitt kundorienterade och kärleksfulla ledarskap skapade Jan stor framgång i sin roll som VD och koncernchef för flygbolaget SAS under åren 1981-1993. Hans erfarenheter är sammanfattade i boken "Riv pyramiderna", vilken inte bara är Sveriges mest sålda ledarskapsbok utan även en grundläggande text för moderna ledare.

Ett interaktivt format:

Denna föreläsning hålls för en exklusiv grupp på maximalt 6 deltagare, vilket säkerställer en intim och öppen dialog där alla deltagare kan ta en aktiv roll. Under ledning av Jan och i samtal med de övriga deltagarna kommer du att ha möjlighet att reflektera över och utbyta tankar kring ämnen som ledarskap, förändringsarbete, kundrelationer, kommunikation och vikten av att se människan.

Förberedelser inför:

Tillfället tar avstamp i Jans bok "Riv Pyramiderna", där du som deltagare får i uppgift att, inför föreläsningen, läsa boken och välja ut ett par citat eller meningar som känns meningsfulla att lyfta och samtala utifrån. Syftet med den här uppgiften är alla ska gå in i samtalet med lika förutsättningar. Därifrån formar vi tillsammans samtalet runt bordet utifrån vad som känns värdefullt för er som deltagare att utveckla. 

Schema:

Föreläsningen börjar kl. 11.00 och pågår till kl. 12.30, då vi tar en paus för en gemensam lunch. Därefter fortsätter vi kl. 13.15 och avslutar vid kl. 15.00.

Målgrupp: 

Detta tillfälle är perfekt för dig som vill få möjligheten att samtala med Jan Carlzon och hämta inspiration från Jans filosofi och framgångar. Det är särskilt lämpligt för dig som är intresserad av rollen som chef och ledare, mötet med kunden, förändringsarbete, effektiv kommunikation och konsten att leda den nya människan. 

Pris och detaljer:

Priset för denna exklusiva upplevelse är 4 900 SEK exklusive moms. I priset ingår ett exemplar av "Riv pyramiderna" och en lunch.

Boka din plats idag för en möjlighet att interagera direkt med en av Sveriges mest inflytelserika företagsledare!

Dela detta evenemang

bottom of page