top of page

tis 28 nov.

|

Cecil Coworking

I samtal med Jan Carlzon

Ta plats runt bordet med en av Sveriges mest betydelsefulla ledare som har inspirerat och format svenskt ledarskap!

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
I samtal med Jan Carlzon
I samtal med Jan Carlzon

Tid och plats

28 nov. 2023 12:00 – 17:00

Cecil Coworking, Norrlandsgatan 10, 111 43 Stockholm, Sverige

Gäster

Om programmet

En exklusiv föreläsning med den legendariska företagsledaren "SAS-Janne", Jan Carlzon! 

Genom sitt kundorienterade och kärleksfulla ledarskap skapade han stor framgång i sin roll som VD och koncernchef för flygbolaget SAS under åren 1981-1993. Han sammanfattade sina erfarenheter i en bok som kom att bli en stor framång och har blivit Sveriges mest sålda ledarskapsbok någonsin!

Eftermiddagen tar avstamp i Jans bok "Riv Pyramiderna", där du som deltagare får i uppgift att, inför föreläsningen, läsa boken och välja ut ett par citat eller meningar som känns meningsfulla att lyfta och samtala utifrån. Syftet med den här uppgiften är alla ska gå in i samtalet med lika förutsättningar. Därifrån formar vi tillsammans samtalet runt bordet utifrån vad som känns värdefullt för er som deltagare att utveckla. 

Ett kreativt format i form av en öppen dialog där du som deltagare har en central roll. Tillsammans med Jan och övriga deltagare får du möjlighet att reflektera och utbyta tankar i en avslappnad miljö. Tillfället riktar sig till dig som har intresse av rollen som chef och ledare, förändringsarbete, kundmötet, kommunikation och den nya människan!

Vi ses i liten grupp och inleder med gemensam lunch kl 12:00 där ni som deltagare får lära känna varandra. Kl: 13:30 hälsar vi Jan välkommen och kör igång föreläsningen som pågår till ca 16:00. Efter det summerar vi tillsammans eftermiddagens insikter.

Pris:

5 900kr exl moms. I priset ingår boken, lunch och fika.

Dela detta evenemang

bottom of page