top of page

tis 21 maj

|

Teams (länk tilldelas efter registrering)

Webinar: Stärk dina mentala resurser!

Anmälan är stängd
Se andra evenemang

Tid och plats

21 maj 2024 09:00 – 9:45

Teams (länk tilldelas efter registrering)

Gäster

Om programmet

Är du nyfiken på hur du kan stärka upp ditt psykologiska kapital?

Delta i vårt spännande webinar för att utforska kraften av psykologiskt kapital och dess omfattande effekter. Våra mentala resurser såsom hopp, självförtroende, optimism och resiliens är avgörande för hur vi mår, fungerar och presterar. Dessa egenskaper är värdefulla verktyg för att hantera stress, övervinna utmaningar och anpassa sig till förändringar både i personliga och professionella sammanhang.

Starkt psykologiskt kapital har också en direkt koppling till prestation och produktivitet på arbetsplatsen. Forskning visar att individer med högt psykologiskt kapital är mer engagerade, motiverade och benägna att prestera på högre nivåer. De är dessutom ofta mer kreativa och innovativa, vilket är värdefulla egenskaper för att uppnå framgång i en konkurrensutsatt värld.

 Under detta webinar kommer vi att prata om:

  • Värdet av psykologiskt kapital: En kort introduktion till vad psykologiskt kapital är, hur dessa mentala resurser påverkar oss och vilka fördelar det finns att investera i att stärka dem.
  • Introduktion till HE(R)O-IQ konceptet: Upptäck det forskningsbaserade konceptet som skapar förutsättningar för att utveckla mentala resurser med fokus i arbetet.
  • Struktur av program: En genomgång av hur vårt program är uppbyggt för att maximalt stödja din utveckling.
  • Frågestund: En chans för dig att ställa frågor direkt till oss och få svar som kan hjälpa dig att ta nästa steg i din utveckling och karriär.

För vem?

Detta webinar är idealiskt för alla som vill utvecklas, som vill bli mer medveten och få insikt kring utvecklingsområden, förbättra sin arbetsprestation, öka sitt välbefinnande och bygga en starkare grund av resiliens. Oavsett om du är ledare inom din organisation, en ambitiös yrkesverksam eller bara intresserad av personlig utveckling, har du mycket att vinna på detta tillfälle!

Registrera dig nu för att säkra din plats! Platserna är begränsade för att garantera en interaktiv och givande upplevelse för alla deltagare.

Varmt välkommen!

Du registrerar dig enkelt här:

Dela detta evenemang

bottom of page